Community - Forum
It is currently Mon May 25, 2020 10:37 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Microsoft Edge Version Not Working When Running SOL
PostPosted: Sat Mar 14, 2020 2:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Posts: 212
I am now experiencing as issue following the installation of the new Microsoft Edge update KB4541302 on 13/02/20

Before this update i could be running SOL, open up Edge and open up websites successfully.
,
Now when running SOL i open up Edge, no website open, and the Tab reads UNTITLED. I can't even open the SETTINGS page inside Edge.

But once i close down SOL the web pages open as normal.

I have tried IE and Chrome and these work as normal like they have always done.

So the problem must be an issue with the new version of Edge released having a conflict with either SOL or possibly gameguard.

Is anyone else having this issue?

Any help is appreciated gratefully

*** UPDATE

I have now discovered that if you load up a website (Such as SOL) BEFORE you load up SOL you can access all areas of that website as normal. But you can't load up any new websites.
So i think something is stopping websites now from loading up when SOL is running.

_________________
SirCornholio
AHM Guild - GM
Lv181 - WPIII
-----------------------------------------------------
Due to its large carbon footprint the light at the end of the tunnel has
been turned off.

It is easier to seek forgiveness than to ask for permission!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Microsoft Edge Version Not Working When Running SOL
PostPosted: Sat Mar 14, 2020 4:00 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Posts: 212
Tried running Edge as administrator, still doesn't work :(

_________________
SirCornholio
AHM Guild - GM
Lv181 - WPIII
-----------------------------------------------------
Due to its large carbon footprint the light at the end of the tunnel has
been turned off.

It is easier to seek forgiveness than to ask for permission!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Microsoft Edge Version Not Working When Running SOL
PostPosted: Wed Mar 25, 2020 11:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Posts: 212
This now seems to be working following the latest SO maintenance

Edge now works normally

_________________
SirCornholio
AHM Guild - GM
Lv181 - WPIII
-----------------------------------------------------
Due to its large carbon footprint the light at the end of the tunnel has
been turned off.

It is easier to seek forgiveness than to ask for permission!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for: