Community - Forum
It is currently Fri Dec 03, 2021 2:57 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Do you have this and how did you solve it?
PostPosted: Thu Sep 16, 2021 12:43 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Posts: 609
When I start the game and click on a link to take me to the webpage, it opens Internet Explorer.

On an older laptop (with Vista on) I can't even get the links to the website and someone from Microsoft told me to forget IE and go to Edge or Chrome.
I tried, but game still does not show me the links and the guy from Microsoft could not help me and said it's because we don't support Vista for years now.

Since I could still access the links on my newer laptop, I did not really bother, until today when a window showed up, telling me to use Edge, because IE is hardly used by websites anymore.
Maybe the next step is I can not get to the SO website (and forum) using a link, but have to start a browser and go to the website.

Anyone has the same or/and has a solution?

ps
I know I can go to my browser and open the website, but that's not what I want. :lol:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron