Community - Forum
It is currently Mon Jul 24, 2017 4:46 am

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Lag issues !!
PostPosted: Tue Apr 10, 2012 3:29 pm 
Offline

Joined: Sun Feb 12, 2012 10:37 am
Posts: 27
Over the weekend i was experiencing some serious lag issues ... so much so that i red lined out of bounds on two occasions during my SP qualifying test which ultimately led to my missing the cut. :evil: I have had this before but never to this degree. I am running Windows XP ... if anyone has a fix or suggestion i would appreciate ur input.

TY


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Lag issues !!
PostPosted: Tue Jul 02, 2013 7:03 am 
Offline

Joined: Thu Jun 27, 2013 7:55 am
Posts: 9
I had lag issues on and off but it wasn't connectivity related. My swing bar was jerky along with my entire screen if I just moved my view around. I finally found a thread in the Support forum that it is likely related to either the .exe settings or screen resolution. I HAD a very good video card but swapped it out and still had the issue. I finally changed the compatibility settings on the exe to WinXP SP2 and it has been flawless ever since. I believe this only affects Windows 7 though... so it would likely be resolution or connectivity for you. How's your Internet speed?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for: