Community - Forum
It is currently Thu Apr 18, 2019 10:39 pm

All times are UTC - 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Magicos Issue
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 1:32 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 06, 2011 2:24 pm
Posts: 85
I used a stamina magicos to get rid of my stamina, but when I used the item, nothing happened, I used it but no stats went, but the item is gone..

Help?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magicos Issue
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 2:19 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Posts: 157
I do not believe Magicos will remove base stats.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magicos Issue
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 2:23 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Dec 25, 2008 10:15 am
Posts: 541
BARRAB wrote:
I do not believe Magicos will remove base stats.


this is correct.if you only currently run base stats on stamina none will be removed. Depending on yout game level if 100+ you could use Fedora A1000+ to decrease stamina down to 1 stat but you stuck there unless you reset back to normal base stam stats.

_________________
Level 111 Royal Pro -32 HC Total courses HC -355

If you are not part of the cure, then you are part of the problem


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magicos Issue
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 7:28 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Posts: 1782
Location: U.K
You need to be Lv.61+ and a Tour-Pro so you can use a 'Fedora A100 Plus' which gives ALL your stats back leaving them with 1 on each (including the base stats your character starts with) like Barrab said, the 'Magicos' doesn't remove your base stats, so I'm guessing this is what you were running on before using it which is why nothing happened !?

Also, once you have used a 'Fedora A100 Plus' you have to use another one if you wish to change your stats again as the other version (Pedora A100) won't work after using a 'Fedora A100 Plus' then if you wish to use a 'Magicos' after a 'Fedora A100 Plus' you can, but you need to have that particular stat set above it's original base setting otherwise it won't work, so if it's at it's base again there's no point using the Magicos as you'll just have the same thing happen again ok !!

!! Hope this Helps......Happy Golfing !! ;)

_________________
!! Back from Unintentional Break / Thanks to ALL for the Welcome Returns !!

!! Started SO beginning of 2004 & Still addicted today !! ;)

!! Lv.100 TP due to break /-24 !!


Image
!! Don't Think....................................Just Do !!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magicos Issue
PostPosted: Mon Oct 17, 2011 7:33 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 06, 2011 2:24 pm
Posts: 85
Gahhh.. okay.
Im not sure what the base stats are for Belz but my stam is at 11 and its useless so i wanted to lower it.

Thanks for the info guys :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magicos Issue
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 7:05 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 4:00 pm
Posts: 1782
Location: U.K
The base stat settings for Belzebuit are....

Power - 7
Impact - 5
Skill - 2
Stamina - 6


Hope this helps but if you need anymore info you can either keep leaving your questions here and I'll answer a.s.a.p or feel free to PM me (phil336) in-game and I'll be happy to help you ok !!

!! Good Luck & Happy Golfing !! 8-)

_________________
!! Back from Unintentional Break / Thanks to ALL for the Welcome Returns !!

!! Started SO beginning of 2004 & Still addicted today !! ;)

!! Lv.100 TP due to break /-24 !!


Image
!! Don't Think....................................Just Do !!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magicos Issue
PostPosted: Tue Oct 18, 2011 9:19 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon May 17, 2010 9:14 am
Posts: 284
Quiat... if your base stam looks like it is at 11, you are probably wearing a zod, or some kind of stat clothing that includes stamina.

Base stat for Belze is 6 with no enhancements...zods, or otherwise. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Magicos Issue
PostPosted: Wed Oct 19, 2011 5:37 am 
Offline

Joined: Thu Jan 06, 2011 2:24 pm
Posts: 85
Becubed wrote:
Quiat... if your base stam looks like it is at 11, you are probably wearing a zod, or some kind of stat clothing that includes stamina.

Base stat for Belze is 6 with no enhancements...zods, or otherwise. :)


Ohh you're right, Silly me didn't even take those into consideration, oopsie..

Thanks!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for: